lauantai 1. helmikuuta 2014

04.01-05.01.2014 ENSIMMÄINEN YÖ NEW YORKISSA




Kivasti siinä sängyn päädyssä ikkuna ja ikkunan takana silta, josta metro kulkee 5min välein! 
"You will used to it" Britt sanoo. Jep jep jep jep. . . . .Joka viiden minuutin välein kun ehdin lahjakkailla unitaidoillani päästä uneen, säpsähdän siihen kun maailmanlopun ääni lähestyy- herään ja muistan taas olevani täällä.

4 kommenttia:

  1. Kyyyllä siihen ääneen tottuu :D mäkin totuin kun asuin junaraiteen vieressä ja junia kulki kummasti yölläkin (en ihan niin tehokasta liikennettä näinkään pienestä paikasta odottanut :D). Mutta tosiaan siellä voi kyllä olla vähän hurjempi liikenne suurkaupungissa kun täällä :D

    VastaaPoista
  2. Ps. miten tän lukijaksi pääsee? :D ei ollut tuolla reunassa sitä "Lue tätä blogia" valintaa. Olis kiva kun näkyisi aina tuolla listassa kun tulee uusi teksti :)

    VastaaPoista
  3. Ihana lukea kuulumisia! <3 Kauheen hankalaa kaikki, mutta varmasti sen arvoista! Ehkä uudes asunnos ei oo metron kolinaa ongelmana, toivottavasti. Mietin ite myös kuinka pääsis lukijaksi, niin näkis heti uudet päivitykset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uiui oon niin uusi bloggari et täytynee etsiä mistä semmoisen saa! =) Juuh onneksi uusi huone on samassa talossa mutta toisessa päädyssä! ;)

      Poista